2.6 C
Budapest
2022. december 7., szerda
Magyar Jelen
birmingham_rablok
HírekKülföld

Rambó-késsel indultak rabolni, gyilkosság lett a vége

Az angliai Birmingham városában letartóztatták az a három férfit, akik leszúrtak egy 17 éves fiút, miközben áldozatokat kerestek a rablásokhoz.

Az áldozat, a 17 éves Abdullah Muhammad a 15 éves öccsével sétált a Sara parkban, amikor megtámadták és leszúrták az elkövetők – írja a Daily Mail.

Az elkövetők, Demille Innis, Amari Tulloch, valamint Delero Walters a térfigyelő kamerák felvétele alapján a gyilkosság előtt órákig keresték az áldozataikat. Órákat és telefonokat raboltak, amikor belefutott Abdullahba és kisöccsébe.

A támadás előtt kérdéseket tettek föl a két testvérnek, majd kiütötték a kisebbik fivért. Amikor Abdullah a földön fekvő öccse segítségére sietett és megpróbálta elvenni a kést, halálos szúrást kapott a mellkasába.

rablas
Demille Innis (balra), Delero Walters (középen) és Amari Tulloch (jobbra) a felvételen, közvetlenül a támadás előtt.

A mentőszolgálat szinte azonnal kiért a helyszínre, azonban a fiú életét már nem tudták megmenteni.

A rendőrség a térfigyelő kamerák felvételei alapján napokkal később beazonosította a három férfit. Az otthonukban fogták el őket, ahol számos fegyvert, köztük a fiatal fiú vérének nyomait tartalmazó Rambó-kést is megtalálták.

Mindhárom elkövetőt emberölés és rablás bűntettében ítélték el.

 

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben