17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Rendőrt hívtak a Mi Hazánk aláírást gyűjtő aktivistáira Monorierdőn

Miközben a magyar kormány látványosan behódolt az új világrendnek, a Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen politikai erő, amely kiáll a magyar állampolgárok jogai mellett és ellenzi, hogy kísérleti jellegű vakcinákkal, kötelező jelleggel oltassák be az embereket.

Ezért az október 29-én, a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletet követően, már nem csak aláírást gyüjtöttünk a kötelező oltás ellen, hanem Pest megye 10. számú választókerületében

megkezdtük az állampolgári engedetlenség megszervezését is.

Pénteken Albertirsán a piac előtt, majd Monorierdőn az Autóscsárda előtt is több tucat honfitársunk támogatta aláírásával kezdeményezésünket. Többek közt tanárok, hivatali alkalmazottak, gyári munkások, idős honfitársaink jelezték számunkra, hogy elegük van az „állami vakcina-terrorból”.

Teljes az egyetértés köztünk, hogy a Fidesz kormány a legalapvetőbb emberi jogokat is sárba tiporja, miközben a jogállamiságról prédikál. Magyarországon jelenleg sem az alapvető emberi jogok, sem a biztonság nem garantált a tisztességesen dolgozó és a rendszert működtető állampolgárok számára.

Monorierdőn a helyi hatalom már attól sem riadt vissza, hogy a Mi Hazánk Mozgalom jogszerűen aláírást gyűjtő aktivistáira, és országgyűlési képviselőjelöltjére ráhívja a rendőrséget.

Ebből is látszik, hogy a monori körzetben egyre jobban erősödő Mi Hazánk Mozgalomtól már retteg a hatalom, mert tudja, hogy az emberek előbb vagy utóbb az igazság mellé fognak állni.

Ezúton is köszönöm minden honfitársunknak a támogató aláírását és szimpátiáját!

Mi nem hátrálunk és egyedüli pártként a magyar emberek érdekeit képviseljük a globalista hatalmat kiszolgáló Fidesszel és a Gyurcsány – Márki Zay féle neoliberális összefogással szemben.

Egy valódi nemzeti ellenállást építünk, amely az új és élhető Magyarország szilárd alapját fogja jelenteni.

Szebb jövőt, minden Magyarnak! Fel a győzelemre!

-írja szekesztőségünkhöz eljuttatott beszámolójában László Attila Tibor, a Mi Hazánk Pest megye 10. számú választókerületének, képviselőjelöltje.

További híreink

Meghalt egy felvidéki tanárnő, miután beoltották AstraZeneca vakcinával

Irányi Dániel

A Mi Hazánk a Hegyi-Karabahban kitört konfliktusban is az őshonos, keresztény örményeket támogatja

Irányi Dániel

Kedvezményes Magyar Élettér Autóatlasz olvasóinknak

szilardkrebsik

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen