2.1 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Rétvári: elfogadhatatlan a Mi Hazánk felvonulása

Rétvári Bence szerint a Mi Hazánk Mozgalom sályi fáklyás felvonulása “szélsőséges radikális”, ami teljesen ellentétes a kormány politikájával.

Az államtitkár az index.hu kérdésére válaszul elhatárolódott mindenféle “szélsőséges radikális” állásponttól, mivel a kormány semmilyen “Magyar Gárda típusú felvonulást” nem tart elfogadhatónak.

Majd büszkén hozzátette, éppen a Fidesz kormány volt az, amely első kétharmada idején kifejezetten azzal a céllal alkotott jogszabályt, hogy a Magyar Gárdához hasonló önvédelmi szervezetek tevékenységét ellehetetlenítse, valamint ők voltak azok, akik jogalapot szolgáltattak ezen szervezetek betiltására és felszámolására.

További híreink

Segítsünk elkapni a tolvajt

Kemény János

Háromszor annyi büntetést akar az új rendészeti igazgató a fővárosban

Dunai Tibor

Nyilvánosságra hozták a felsőoktatási keresztféléves ponthatárokat

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben