4.5 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
Hírek

“Ria, ria Hungáriával” válaszoltak a román provokációra a bosnyák szurkolók

A román drukkerek (legalábbis egy részük) ezúttal nem egymást verték össze, hanem a bosnyákokat igyekeztek provokálni, miután Románia hiába nyert hazai pályán a feljutást már bebiztosító Bosznia-Hercegovina ellen, a román válogatott így is kiesett a Nemzetek Ligája B divíziójából, így mehet a helyére a C osztályba. 

A román ultrák frusztrációjukat a bosnyákokon (és saját stadionjuk szétverésével) igyekeztek levezetni, ezért “Szerbia, Szerbia” skandálásba kezdtek, utalva arra, hogy Bosznia valójában Szerbia része.

Ha már a románok felhozták a más által birtokolt földeket, és visszaszerzésre váró területeket, a bosnyákok úgy gondolták, ők is üzennek valami pikánsat ellenfelüknek, így “Ria, ria Hungária” skandálásba kezdtek, mire a románok igencsak berágtak. Minden bizonnyal értették a célzást.

További híreink

Minek kell még történnie, hogy kiadják a tűzparancsot az EU külső határain?

Horváth Tamás

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

További 13,5 milliárd állami támogatást kap a debreceni BMW gyár

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben