12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy Egyéb kategória

“Rossz szobába mentem”

Három év börtönre, és három év közügyektől ítélte jogerősen a Budapest Környéki Törvényszék azt a férfit, aki szexuálisan zaklatott egy nőt vendégségben, majd tévedéssel magyarázta a cselekedetét.

Idegenben jó az iksz is

A férfi vendégségbe érkezett a várandós nejével a házaspárhoz 2017 nyarán. Veszélyeztetett terhességére hivatkozva a férfi felesége azt kérte, hogy őt és a férjét ne abban a létrán megközelíthető padlásszobában helyezzék el, mint a korábbi látogatásuk alkalmával. Ennek a kérésnek a vendéglátók eleget tettek és a padlásszobában a sértett nőt szállásolták el.

Italoztak is

Elsőként a vádlott felesége, illetve a vendéglátó páros női tagja ment el aludni. A férfi a házigazda és a nő azonban tovább beszélgetett és italozott. Később, miután már mindenki nyugovóra tért, a férfi besurrant a mélyen alvó nő szobájába, ráfeküdt és szexuálisan közeledett felé. Ennek hatására a nő felébredt és megkérte a férfit, hogy hagyja abba a cselekményt. A felszólításnak a férfi nem tett eleget, pedig a nő próbált elhúzódni. A férfi csak többszöri felszólítást követően hagyta abba a nő zaklatását és távozott a szobából.

Hajnali kör

Másnap hajnalban a nő felébresztette a házigazdát, és beszámolt neki történtekről. Mivel az elkövető terhes feleségét nem akarták felzaklatni, ezért a házigazda négyszemközt vonta felelősségre a férfit és megkérte, hogy hagyja el a házukat. A férfi persze teljesen máshogy számolt be a várandós feleségének a történtekről. Azt mondta, hogy az éjszaka folyamán tévedésből ment be a rossz szobába és adott puszit a nőnek, aki később fel is jelentette. A másodfokon eljáró bíróság egy évvel súlyosított a Váci Járásbíróság ítéletén, és három év letöltendő börtönre ítélte a férfit. Az ítélet jogerős és végrehajtható.

 

(24.hu)

További híreink

Unokázós csalót fogtak el a fővárosban

Szabó Norbert

Lemondott a bűnöző polgármester mielőtt eltávolították volna

Kiss Albert

Egy rendőrautót gyújtott fel New York-ban két ismert ügyvéd

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen