3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
Hírek

Schiffer András a Mi Hazánk elleni Facebook-cenzúráról: egy Parlamentbe jutásra esélyes pártról beszélünk

Schiffer András a Spirit FM vendége volt, ahol szóba került többek között az is, hogy a Mi Hazánk oldalát törölte a Facebook. Az LMP volt elnöke kifejtette, hogy azért történhetett meg, mert a Facebook már régen nem tartozik egyetlen nemzeti joghatóság alá, állam az államok felett.

– Miközben minden állam igyekszik média szabályozásokat készíteni a választási kampányok esetében is, aközben az az eszköz, mely a legnagyobb figyelmet generálja, azzal szemben nemzetállami jogalkotások hatástalanok

– összegezte.

A volt politikus szerint ilyenkor gyakorlatilag nincs jogorvoslati lehetősége az érintetteknek, és itt nem csak a Mi Hazánkról van szó, hanem arról, beavatkoztak egy választási kampányba, és egy Parlamentbe jutásra esélyes pártról beszélünk.

A teljes beszélgetés alább hallgatható:

A Pesti TV-ben is kérdezték Schiffer Andrást a Mi Hazánk facebook oldalának letiltásának apropójából. A vonatkozó részletek IDE kattintva hallgathatók meg!

További híreink

A Covid-oltások mellékhatásainak hosszútávú kockázatait vizsgálják a kutatók

Irányi Dániel

Vakcinákról és menekültkérdésről is megállapodtak a G20-ak

Magyar Jelen

Rendszerellenes demonstrációvá alakult a lezárások miatt kirobbant tüntetéssorozat Kínában

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben