18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Súlyosabb büntetést kaphat a kutyáját a kocsi után kötő asszony

Az egész országot bejárta a hír, arról a 63 éves asszonyról, aki halálra kínozta saját kutyáját. Bálamadzaggal kötötte a jószágot a hátsó lökhárítóhoz, majd elindult a járművel. Az állat egy ideig futott a kocsi után, de rövid idő múlva nem tudta tartani a sebességet, és elesett. A járművet vezető asszony az ekkor már földön fekvő ebet megállás nélkül vontatta tovább.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon befejeződött annak az ügynek a vizsgálata, amelynek gyanúsítottja a kocsijához kötve húzta a kutyáját. Cselekményét vétségről bűntettre módosították a nyomozók.

A nyomozás során kirendelt szakértő azt állapította meg, hogy a kutya azért pusztult el, mert az asszony cselekménye különös szenvedést okozott háziállatának. A nyomozók a szakértői vélemény alapján módosították a gyanúsítást, és a nő cselekményét vétségről állatkínzás bűntettére minősítették át.

A jelenleg szabadlábon védekező gyanúsított ügyében a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelés javaslatával átadták az illetékes járási ügyészségnek.

 

További híreink

Dúró: a Gyurcsány- és az Orbán-kormány abortuszpolitikája lényegében nem különbözik egymástól

Szabó Norbert

Több milliárd ember tartózkodási helyét árulja el a Google a járvány alatt

Irányi Dániel

Ébred a vidék- több ezer embert várnak a Mi Hazánk kötelező oltás elleni demonstrációjára (folyamatosan frissül)

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen