25.5 C
Budapest
2022. augusztus 13., szombat
Magyar Jelen
HírekKülföld

Svédország: Három és fél év egy 11 éves lány megerőszakolásáért

Csak három év börtönbüntetésre ítélte a svéd bíróság azt a bevándorló férfit, aki többször megerőszakolt egy 11 éves kislányt, akit kétszer teherbe is ejtett. A három év börtönbüntetés letöltése mellett 10 évre kiutasították az országból.

A huszas éveiben járó bevándorló – akinek a nemzetiségét nem hozta nyilvánosságra a rendőrség – 2018 nyarán létesített először szexuális kapcsolatot a 11 éves kislánnyal. Ezek a szexuális támadások egész nyáron folytatódtak, írja a Nyheter Idag. A férfit azonban csak 2019 júliusában tartóztatta le a rendőrség.

Kétszer esett teherbe a gyermek, azonban a svéd média arról nem tudósított, hogy megszülte vagy terhesség-megszakításon esett át a kislány.

További híreink

Kihaltnak hitt óriásteknőst azonosítottak a Galapagos-szigeteken

Irányi Dániel

162 ukrán állampolgár jelentkezett be egy csengeri házba

Kiss Albert

Arcon ütötte a nőt, aki rászólt, hogy viseljen maszkot (videó)

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben