19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
HírekKiemeltKülföld

Svédország: hátulról ütötték le a nőt, szórakozásból (videó)

Hátulról, egyetlen ütéssel ütötte ki a svéd nőt egy “fiatal” Malmöben, miközben barátja videóravette az egészet. A “kamerás” a támadás után még jót is röhögött a kábult nő szenvedésén. Az eredeti felvételt a samnytt.se tette közzé.

Még Obama elnöksége alatt indult el egy “játék” az Egyesült Államokban a színes bőrű fiatalok körében, az úgynevezett “Knockout game” (kb. kiütős játéknak lehetne fordítani). Ennek lényege az volt, hogy az utcán hátulról közelíts meg egy fehér járókelőt, és egyetlen ütéssel vidd a földre, miközben egy barátod videóra veszi az egészet. Ha az áldozat még az eszméletét is elveszíti, az plusz pont. A felvételt ezután töltsd fel egy videómegosztó portálra, és hívj ki más színes bőrű fiatalokat.

Pár évnek el kellett telnie, mire a “trend” megérkezett Svédországba, ám most terjedni látszik az “új svédek” körében.

További híreink

 További szigorítást vezettek be egész Olaszországban

Dunai Tibor

Szekszárdi gyerekgyilkos: Jól főznek a börtönben

Avar Álmos

Valójában gyengék vagytok – nem a Mi Hazánknak ártottatok

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben