4.4 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Külföld

Svédország: Migránsok szórakozásból köhögnek a járókelőkre

Arab bevándorlók Eskilstuna-ban mintegy szórakozás gyanánt járókelőkre köhögnek és tüsszögnek, miközben úgy tesznek, mintha koronavírusosok lennének. Az esetet videóra is veszik. (Frissítés: A felvételt közben a Youtube eltávolította, valószínűleg mivel rossz színben tüntette fel a migránsokat, ezáltal alkalmassá vált a “gyűlöletkeltésre”.)

A videó eredetileg egy “Alpha & Ali” nevezetű felhasználó csatornáján volt elérhető. Két férfi, Ali Qasem és Hussein Matar járták az utcákat. Egyikük kamerázott, a másik egészen közel ment a járókelőkhöz, és arcába köhögött, vagy rátüsszentett. Mikor áldozatuk hátrálni kezdett, a migránsok utánuk mentek, és tovább köhögtek az arcukba. Közben azt kérdezgették, merre van a legközelebbi kórház, mivel úgy érzik koronavírussal fertőződtek meg.

(voiceofeurope.com)

További híreink

Felfegyverzett srácok menekülés közben pont Trump üdülőjébe másztak be

Dunai Tibor

Lengyelország az élet pártján

Faragó Dániel

Szlovákia tovább szigorít

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben