19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

“Szabad, igazságos és magyar Magyarországot!” – A Mi Hazánk egy hét múlva a Parlamentben folytatná a küzdelmet

A Mi Hazánk Orbán Viktor hivatala előtt tüntetett, a fő követelések között Budaházy György (és társai) amnesztiája és Magyarország függetlensége, háborúból való kimaradása szerepelt. 

Dr. Apáti István, a Mi Hazánk alelnöke arra világított rá, hogy az első és a másodfokú Budaházy-ítélet között súlyos aránytalanság van. Az elmúlt évtizedek sara, hogy a hazaárulásért jutalom jár, a hazafiaknak pedig elrettentő büntetés. Ez egy speciális és általános fenyegetés, hadüzenet a magyar hazafiak ellen. A korlátlan lopásért luxus jár, a hazafiaknak meg börtönévek.

Kis László szakszervezeti vezető szerint családokat, életeket tettek tönkre a kötelező oltással. Tapasztalatait ismertetve elmondta, sokan elhagyták az országot, amelyhez még a rossz életkörülmények és a gyenge keresetek is hozzájárulnak.”Nem vagyunk kísérleti nyulak. Mindenkinek joga van elutasítani a kötelező oltást, aki pedig így tesz, az jó okkal teszi” – fogalmazott.

Újra itt van a koronavírus, újabb adag vakcinákat rendeltek. A Fidesz és a balliberális oldal ugyanazt a politikát folytatja. Ha nem lépünk ez a helyzet nem hogy folytatódik, de egyenesen rosszabbodik – mondta Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

Nyakunkon vannak a NATO katonái, a WHO vakcinái. Budaházy fegyházban, Gyurcsány pedig egy budai villában várja a választásokat. Ezt tudja felmutatni Orbán Viktor 12 év után – mutatott rá.

Aki nem akarja ismét átélni az elmúlt hónapok borzalmait, az április 3-án szavazzon a Mi Hazánkra. Soha többé Covid-diktatúrát!

Ott tartunk, hogy az MSZP elnöke megdicséri Orbán Viktort a háborúval kapcsolatos politikájában. Ukrajna feltétel nélküli EU-s csatlakozását is támogatja a magyar kormány.

Semmiféle fülkeforradalom, rendszerváltás nem történt a 12 év alatt. A Fidesz a Budaházyékra is vonatkozó közkegyelmi törvényt már kétszer leszavazta. A Mi Hazánk frakciója újra benyújtja majd a választásokat követően – szögezte le Dúró Dóra.

Szakács Árpád újságíró-publicista beszédében rámutatott, hogy a hatalom abban a pillanatban elpusztul, amikor a többség kineveti.

Szakács szerint az elmúlt két évben megismerhettük a rendszer valódi arcát: zsarolással és kényszerítéssel tömegeket vettek rá arra, hogy kísérleti szerekkel oltassák be magukat.

A történelem során soha semmi nem követelt annyi áldozatot, mint a szabadságért való küzdelem. Soha semmi nem történt a ok nélkül, soha semmi társadalmi változás nem véletlen folyamatok eredménye. A hazugságban élő ember a leginkább kiszolgáltatott és befolyásolható, csak bolyong a ködben.

Mindenkinek fel kell ismernie, hogy önálló, gondolkodó lény, meg kell tanulnunk kritikusan gondolkodni – tette hozzá.

Egy nép, egy nemzet nem akkor kerül válságba, amikor legyőzik, hanem amikor a vezető réteg elárulja őket.

A kormány az elmúlt két évben gyalázatosan végigszolgálta az oltatlanok üldözését, most pedig asszisztál az oroszok elleni háborúhoz is.

Nincs magasabb eszmei cél, mint amikor valaki áldozatot hoz valamiért. Az, hogy mi itt vagyunk, az is rengeteg áldozat eredménye. A jövőnkért, gyermekeinkért, hazánkért, szabadságunkért.

Az ellenfélnek mindig annyi ereje van, amennyit beleképzelünk. A szabadság élni akar, a szabadság legyőzhetetlen.

A döntés világos: “Rabok legyünk, vagy szabadok? Ez a kérdés, válasszatok!”

A tüntetésen elhangzott összes beszéd

– beleértve a Mi Hazánk kormányfőjelöltjének felszólalását

– visszanézhető a Mi Hazánk Youtube-csatonáján.

(k.info nyomán)

További híreink

Öttagú bűnbanda fosztogatta a nyaralókat

Irányi Dániel

Egyre több cég lázad a Facebook ellen

Dunai Tibor

Megszavazták a Mi Hazánk javaslatát: nem kerülhet szivárványos zászló Újbuda önkormányzatára

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben