15.8 C
Budapest
2022. október 5., szerda
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Szabadság miatt napokig szünetel a szülészeti-nőgyógyászati ellátás a tatabányai kórházban

Miközben hazánkban az egyik legégetőbb probléma a hosszú évtizedek óta tartó népességfogyás, melynek köszönhetően a magyarság lassan elveszíti életterét a Kárpát-medencében, addig a “nemzeti” kétharmad negyedik ciklusának elején annyira “előre ment, nem hátra” Magyarország, hogy már olyan alapvető szolgáltatásokat sem tudnak mindig biztosítani, mint a szülészeti-nőgyógyászati ellátás.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a nyári szabadságolások miatt átmenetileg, az alábbi napokon:
augusztus 19-én, augusztus 23-án, augusztus 26-án, augusztus 28-án és augusztus 30-án

ügyeleti időben a tatabányai Szent Borbála Kórház ellátási területéhez tartozó lakosok szülészet-nőgyógyászati betegfelvételét és az új esetek ellátását más intézmények végzik.

A betegek, illetve szülő nők személyesen a győri és a székesfehérvári megyei kórházak szülészeti-nőgyógyászati osztályait kereshetik fel hétköznap 15 órától, illetve hétvégén reggel 7 órától másnap reggel 7 óráig. Az Országos Mentőszolgálat munkatársai szükség esetén az érintetteket ebbe a két kórházba fogják szállítani – adta hírül a kórház vezetése a Facebookon.

Ez azt jelenti, hogy a kismamákra egy (forgalom nélkül számítva) jó 45-50 perces utazás vár még, míg eljutnak Győrbe, vagy Székesfehérvárra, ha pont a felsorolt napok valamelyikén indulna meg a szülés.

A tatabányaiak biztos megvan erről a véleménye, ez azonban nem érdekelte a kórház vezetését, ugyanis letiltották a bejegyzés alatt a hozzászólás lehetőségét.

Kiemelt kép forrása: tatabanyakorhaz.hu

További híreink

Több mint négy éves börtönbüntetése elől bújkált a csaló

Gabay Dorka

Belgium nem támogatja, hogy a vakcinaútlevél többletjogokat adjon az oltottaknak

Irányi Dániel

Operatív törzs: Kiskunhalason épül fel a konténerkórház

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben