3.9 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Személyvonat és nyerges vontató ütközött össze Kunszentmártonnál

   Budapest, 2019. december 15., vasárnap (MTI) – Összeütközött egy személyvonat és egy nyerges vontató a 45-ös főúton, Kunszentmárton térségében, a vasúti átjáróban – tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t vasárnap kora reggel.

A baleset következtében a jármű és vontatmánya felborult, a műszaki mentését a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók végzik.
A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
A MÁV közleményben ismertette, hogy a fénysorompó a baleset idején jól működött, a közút felé tiltó jelzést mutatott. A balesetben nem sérült meg senki.
A műszaki mentés ideje alatt – várhatóan 9 óráig – Nagytőke és Kunszentmárton között nem lehetséges a vonatközlekedés, a vasúttársaság pótlóbuszokkal szállítja az utasokat. A buszok a főút lezárása miatt csak jelentős kerülővel tudnak majd haladni, a menetidő egy-másfél órával is megnőhet – jelezte közleményében a MÁV.

MTI 2019. december 15., vasárnap

További híreink

Repceföldön alvó migránsokat gázolt egy traktor a szerb-román határnál

Varga Lilla

Lezuhant egy kisrepülőgép Törökszentmiklósnál

Faragó Dániel

Önvezető módban haladó Tesla csapódhatott fának Texasban, vannak halálos áldozatok

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben