2022. január 23., vasárnap
Magyar Jelen
Hírek Külföld

Szerte Európában tömegtüntetések zajlottak a kötelező oltás ellen

Az idei év is pontosan úgy indul, ahogyan a tavalyi befejeződött, ugyanis szerte a kontinensen tovább folytatódnak a demonstrációk a covid-intézkedések ellen.

Ausztriában egy most vasárnap tartandó választáson magabiztosan törvényhozási tényező lenne egy alig néhány hónapja alakult párt, amely zászlajára tűzte a kötelező oltás elutasítását.

A tüntetéshullám több nyugat-európai nagyvároson is végigsöpört, a rendőrök a legtöbb esetben erőszakosan léptek fel.

Magdeburg:

München:

Bécs:

Párizs:

Németországban a kötelező oltás sürgetése miatt az újonnan felálló kormány népszerűsége máris negatív rekordon áll, Franciaországban pedig a népszerűtlen covid-intézkedések akár Macron elnök bukását is jelenthetik,

aki kijelentette, hogy pokollá teszi az oltatlanok életét.

Macron: a végsőkig nyomást fogok gyakorolni az oltatlanokra

Magyarországon a Mi Hazánk az egyetlen erő, amely elutasítja az oltatlanok megbélyegzését, az oltás kötelezővé tételét és a gyerekek beoltását. A covid-realista pártot a legújabb előrejelzések már 7%-ra mérik a hónapokon belül esedékes országgyűlési választásokon.

A Mi Hazánk január 16-án tartja demonstrációját, a részletekről itt írtunk: 

Tüntetést szervez a Covid-diktatúra ellen a Mi Hazánk

További híreink

Csodálatos természeti jelenséget fotóztak Nagykanizsán

Irányi Dániel

38 fokban kénytelenek dolgozni az orvosok egy pécsi rendelőben

Faragó Dániel

Újabb menekülthullám fenyeget Szíriából az éhezés miatt

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen