16.2 C
Budapest
2021. október 22., péntek
Magyar Jelen
Hírek

Thürmer Gyula szerint Orbán Viktor nagyon bölcs vezető

Thürmer Gyula a Munkáspárt vezetője interjút adott a vasarnap.hu portálnak, melyben kifejti, hogy a liberalizmus és a fasizmus egy tőről fakad, céljai teljes mértékben megegyeznek. 

Thürmer úgy vélekedik, hogy a kapitalizmus túlműködésének köszönhetően számos nyugati országban veszélybe került a középosztály.

Példaként említette, hogy az Egyesült Államokban nem a mai szegényekkel és a rászorulókkal foglalkoznak, hanem azokkal, akiknek az ük-ük-üknagyapja rabszolga volt. Nem veszik észre azt sem, hogy sokan még ma is ugyanannak a rendszernek a szolgái. A politikus szerint a BLM és a genderizmus köré épülő mozgalmakat pedig a liberális elit és az őket képviselő pártok saját céljaira használják.

A kommunista gyökerú Munkáspárt vezetője Orbán Viktorról úgy nyilatkozott, hogy

a miniszterelnök bölcsebb, mint az összes nyugat-európai politikus együttvéve.

A Fidesz szlogenjeivel szimpatizáló vasarnap.hu az ügynökakták nyilvánosságra hozásáról és a kommunista luxusnyugdíjak megvonásáról nem kérdezte Thürmert, de az interjúnak lesz egy második része is, ahol bizonyára szóba kerül, hogy az elmúlt három évtized alatt

miért maradt el a pártállami rendszer kiszolgálóinak elszámoltatása, közéletból való kitiltása.

(fotó:vasarnap)

 

 

További híreink

Tisztújító kongresszust tartott a Mi Hazánk Ifjai

Kemény János

A DK-s Gréczy fiának is jutott állás az újpesti önkormányzatnál

Szabó Norbert

Volt egy telitalálatos szelvény a Skandináv lottón

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen