10.6 C
Budapest
2022. szeptember 28., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Tibi Atya – Ujhelyinek már nincs szárnya, de a kaka illata még így is megcsapta

Furcsa pávatáncot járt el a napokban a szétesőfélben lévő Jobbik és a létezési minimumáért küzdő MSZP. A főszereplő Ujhelyi István volt, aki előbb kitalálta, hogy az EU- tagság mellett népszavazást kell tartani, majd az utolsó pillanatban mégsem adta be, mire a Jobbik megelőzte, így a kezdeményezés mégis a választási bizottsághoz került.

Az nem teljesen világos, hogy az ötlet eredetileg tényleg a szocialista politikustól származott-e, Ujhelyi István olyan szürreális beszélgetést folytatott le Rónai Egonnal az ATV-ben, amelyet többszöri visszanézés után is többféleképpen lehet értelmezni.

Erről bővebben itt írtunk:

Ujhelyi István – nagyon vigyázni kell, mert a Mi Hazánk készül valamire

Markáns véleményt fejtett ki a csaknem 1,3 millió követővel rendelkező Tibi Atya is, aki oldalán egyre többször foglal állást aktuális politikai kérdésekben. A fröccspápa több bejegyzést is szentelt a szocialista EP képviselő ténykedésének.

Alább a vendéglátós fontosabb meglátásai.

“A világ egyszer csak azoknak a lusta legyeknek állt, akiknek a potrohuk elég kövér volt, hogy a földön tartsa őket, a szárnyuk meg elég satnya, hogy ne kapjon bele a szél. Innentől a fejedelmi fekálián is ők lakomázhattak, hogy megnyalták utána az összes kis szőrös lábukat. Ma ez az egyetlen légyfaj, aminek már szárnya sincs (ha volna, az idők során egyre kövérebbé alakuló testet úgysem bírná el), de nem is kell neki: az új rátermettségi követelménye éppen a visszamaradottsága lett.
Ez persze csak azért jutott eszembe, mert ma is olvastam egy hírt, amiből az derül ki, hogy az MSzP még létezik, sőt, politikusai is vannak.

Ha Ujhelyi István azzal szeretné felpezsdíteni a kövér döglegyekből álló pártja vérkeringését, hogy Magyarország EU-s tagságról tartana népszavazát, hamar azzal a paradox helyzettel szembesülhet, hogy ezért a legnagyobb kampányt maga a Fidesz folytatná…”

“Ujhelyi persze nem hülye, és kétlem, hogy spontán, éppen most lobbant a keblében bizonyítási vágy az EU felé (hiszen a saját narratívájában ő azért indítja ezt az életveszélyes népszavazást, hogy megerősítse a tagságunkat). Szerintem annyi történt, hogy szárnya már rég nincs, de megcsapta a jó öreg kaka illata, amitől összefut a szájában a nyál. Eljött az ideje meghízni, hogy a szél ne sodorja el.

A rendszer semmivel sem kevésbé aktívan használ egy “ellenzéki” politikust, mint bármelyik minisztert a kormányból.”

(fotó:MTI)

További híreink

Letették az esküt a Kecskeméti Repülőbázison

Varga Lilla

Szélsőjobboldaliság vádjával feloszlatták a Bundeswehr különleges erőinek egyik századát

Szabó Norbert

Húsvétkor a rendőrség fókuszában a biztonsági öv

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben