3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

“Tinibanda” garázdálkodik a Széll Kálmán tér környékén

Legutóbb egy sztárséf gyerekére támadták rá a “fiatalok”.

A Blikk szerint a fiú a Széll Kálmán tér felé sétált, hogy találkozzon a barátaival. Az utcán bandázó tizenévesek először csak beszólogattak neki, aztán körbevették, és ütlegelni kezdték. A fiú egyetlen szerencséje, hogy meg tudja magát védeni, és nem is félt visszaütni. Bátor fellépésétől a “fiatalok” meghátráltak, egy járókelő közben értesítette a rendőrséget.

A kiérkező járőrök az egyik támadót elfogták. A sztárséf feljelentést tett a rendőrségen, de gyermeke védelme érdekében nem akar a nyilvánosság elé állni. A nyomozók vizsgálják az ügyet, a lap úgy tudja, a térfigyelő kamerák felvételeit is elemzik.

A Blikk megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte:

csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indult eljárás, egy főt hallgattak ki gyanúsítottként.

A Széll Kálmán téren és környékén az utóbbi időben egy “fiatalokból” álló csoport több hasonló támadást hajtott végre. Tavaly nyáron két középiskolás fiút egy háromfős banda támadott meg. Egyikük súlyosan, társa könnyebben sérült meg. A rendőrök azonosították a támadókat.

A legfiatalabb ellen nem indult eljárás, a másik kettő szabadlábon védekezik.

Képünk illusztráció

További híreink

Mi Hazánk: Árcsökkentés helyett a saját zsebeit tömné a kormány?

Irányi Dániel

4500 orvos tervezi felmondását az új egészségügyi törvény miatt

Irányi Dániel

Tizenhárom éves “fiatal” rabolt Budapesten

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben