11.5 C
Budapest
2021. szeptember 20., hétfő
Magyar Jelen
Belföld

Titkos vagyonnyilatkozatok Kazincbarcikán

Többéves tendencia, hogy a kazincbarcikai szocialista városvezetés a törvényi előírásokkal szembe menve, nem hajlandó a vagyonnyilatkozatokat a kérelmezőnek eljuttatni, csak személyes betekintést engedélyeznek, ahol nincs mód a dokumentum bárminemű rögzítésére – olvasható Fiszter Zsuzsa közleményében, aki ezt az eljárást személyesen is tapasztalta.

Mi Hazánk Mozgalom végrehajtási, hitelügyi szakpolitikusa elmondta, a napokban azonban első fokon pert vesztettek, ahol a bíróság kötelezte a hivatalt a 2019-es vagyonnyilatkozatok kiadására, aminek szintén nem tettek még eleget. – Nevetséges és megalapozatlan érvelésekkel próbálták elutasítani az ügyben eljáró hatóságokat – fogalmazott.
A politikus megítélése szerint több projekt kapcsán is kapóra jött a városvezetésnek a koronavírus-járvány, vagyis hogy ülés megtartása nélkül határozhatnak. Ilyenek voltak többek között például az év végi jutalmak kiosztása, bérelt gépjárművek indokolatlan cseréje és a vízikomplexum előrehaladásának hiánya. – A vagyonnyilatkozatok visszatartása sem lehet véletlen, a Gyurcsány által vezetett balliberális tömb semmivel sem jobb az uram-bátyám rendszert felépítő Fidesznél. Ez az eset is jól példázza a közvagyon elherdálását és közérdek semmibevételét – hangsúlyozta Fiszter Zsuzsa, aki jelezte, a Mi Hazánk Mozgalom kész feltérképezni ezeket az ügyleteket és lépéseket fogunk tenni ezekben az ügyekben!

További híreink

Mi Hazánk: Ne kössék oltási igazolványhoz a labdarúgó Európa-Bajnokság meccseire való bejutást!

Kemény János

Enyhe idő után ismét havazásra lehet számítani

Gabay Dorka

Többször segített rajta a 90 éves bácsi, „hálából” halálra verte egy lapáttal

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen