9.2 C
Budapest
2021. március 4., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt Videó

Tíz érvet sorol fel a lazítás mellett Toroczkai László (videó)

“Azért, mert nem értünk egyet felesleges és a magyar gazdaságot tönkretevő lezárásokkal, attól még nem vagyunk balliberálisok. A Mi Hazánk zászlói sohasem lengedezhetnek együtt balliberális pártok zászlóival. Mivel a Momentum és az MSZP egyes vezetői ugyanazt kezdték el szajkózni, mint a Mi Hazánk Mozgalom, az nem azt jelenti, hogy ők is aggódnának a magyar vállalkozásokért és a magyar dolgozókért. Ők csupán politikai haszonszerzésből próbálják elcsenni a szlogenjeinket, akár csak korábban a Fidesz.” – hangsúlyozza Toroczkai László.

A Mi Hazánk elnöke legújabb videójában elmondja, hogy nem azonnali, hanem fokozatos nyitást szeretne a mozgalom. Továbbá kiemeli, hogy a vírus természetéből adódóan az is jól megfigyelhető, hogy a mostani helyzet akár egy végtelen történet is lehet. A videóban kifejti azt a tíz érvet, mellyel alá tudja támasztani a Mi Hazánk Mozgalom jelenlegi követeléseit.

További híreink

Érzékenyítő oktatás a tanároknak is

Faragó Dániel

“Ha lesz erős magyar lélek, akkor a revízió is megtörténhet”

Gabay Dorka

10-14 fokos enyheség és erős szél várható a hétvégén

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben