21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Több mint harmincezer aláírás a gyermekek védelmében

A kormány nevében Varga Judit vette át azt a petíciót, amit az Emberi Méltóság Központ indított, s amelyhez 33 ezren csatlakoztak aláírásukkal, kérve: világos jogszabályok védjék meg gyermekeinket az LMBTQ-propaganda tartalmaitól.

 

Az Emberi Méltóság Központ azt szeretné elérni, hogy világos jogszabályok védjék meg gyermekeinket az LMBTQ-lobbi által propagandaszerűen terjesztett tartalmaktól, melyeket immáron az iskolákba és óvodákba is el akarnak juttatni.

A kezdeményezők korábban arra hívták fel a figyelmet, hogy bár rengeteg magyar szülő szeretné megóvni gyermekét az LMBTQ-tartalmaktól, a lobbihoz tartozó csoportok a szülőket megkerülve, különféle kiadványokon, valamint óvodai és iskolai programokon keresztül igyekeznek eljuttatni a gyermekekhez gondolatiságukat. Hangsúlyozták, a jelenség alól Magyarország sem kívétel.

A kormánynak és az Országgyűlésnek címzett petícióban azonnali és világos jogi lépéseket sürgetnek, azt kérve, erősítsék meg a szülői jogokat, és biztosítsák, hogy a szülők háta mögött ne érhessék el a gyerekeket a felnőtt-LMBTQ tartalmak a magyarországi oktatási intézményekben.

Az Emberi Méltóság Központ vezetője, Frivaldszky Edit a Vasárnap.hu-nak nyilatkozva úgy fogalmazott: a miniszter asszony biztató és támogató volt az aláírások kapcsán, és biztosított minket arról, hogy az aláírásokkal együtt megkapta a 33 ezer ember komoly üzenetét is. A miniszter támogatta a családvédelemmel foglalkozó szervezetek együttműködését – tette hozzá Frivaldszky Edit.

Forrás: Vasárnap.hu

További híreink

Mi Hazánk: nemzetgazdasági érdek a viharkárt szenvedő kertészetek megmentése

Faragó Dániel

Orosz Bernadett hamarabb áll bíróság elé, mint aki összeverte

Dunai Tibor

Drogpolitika Brazíliában: a rendőrség megölt 10 fegyveres drogkereskedőt

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen