24.3 C
Budapest
2022. augusztus 8., hétfő
Magyar Jelen
HírekKülföld

Több mint nyolcvan amerikai katona esett el a hajnali iráni támadásban

Több hírforrás is beszámolt arról, hogy az amerikai hadsereg több mint 80 katonát vesztett a ma hajnalban történt iráni válaszcsapások során, mely az Ain Al-Asad bázis ellen történt.Habár Washington mindeddig a pillanatig tagadja, hogy veszteségeik lennének a bázis elleni támadás miatt, több híroldal, köztük a TASS orosz hírügynökség is arról számolt be, hogy 80 fő felett van az amerikai hadsereg vesztesége.

Az Uprising Today jemeni híroldal szerint iraki források megerősítették számukra, hogy a támadás után amerikai helikopterek jelentek meg az Ain Al-Asad bázisnál és evakuálták a sebesülteket, valamint elszállították az elesett amerikai katonák holttesteit.

Az Ain Al-Asad bázison kívül támadás érte Erbilben a katonai repülőteret és a híroldalak már beszámoltak egy második támadásról is, mely a Taji városában lévő amerikai bázist érte.

 

Forrás: Orientalista.hu

További híreink

Gyermekgázolás Szegeden: összeomlott a teherautó sofőrje

Irányi Dániel

Az egymilliomodik faj érkezett meg az ítéletnapi vetőmagbunkerbe (+videó)

Kiss Albert

Elmarasztalta Romániát az Emberi Jogok Európai Bírósága

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben