17.5 C
Budapest
2021. szeptember 27., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Több nemzeti szervezet is együtt tüntet a Pride közelében

A nemzeti ellenállás minden normalitáspárti hazafit és honleányt vár július 24-én, szombaton a felháborító, magamutogató és immár jogellenes, Budapest Pride nevet viselő felvonulással szembeni tiltakozó megmozdulásra -írják a felhívásban.

A hazafiak tüntetésének helyszíne a Fővám tér (a Vámház krt. Duna felé nézve jobbra eső oldala). Gyülekezés 15 órától. A felszólalásokra a Pride-menet odaértéig (kb. 16 óra) kerül sor.

Meggyőződésünk, hogy a módosított Alaptörvényre és gyermekvédelmi törvényre való tekintettel idén már nem is lehetne Pride-felvonulást tartani, hisz az elmúlt évek tapasztalata alapján ez egyértelműen a homoszexualitás és a nemváltás népszerűsítéséről szól, ebbe a nyílt utcán bármikor belefuthat egy kiskorú, ami immár tilos!

Továbbá minden felnőtt, aki egy rábízott kiskorút szándékosan elvisz a felvonulásra, elköveti a “kiskorú veszélyeztetése” törvényi tényállást, ami 1-5 évig büntethető!

Megkérjük ezért minden jóérzésű honfitársunkat, hogy ha teheti, idén menjen ki az utcára, és figyelje a felvonulást. Fordítson kiemelt figyelmet a törvénysértésekre, akár egy fényképezőgéppel (mobiltelefonnal) dokumentálja azokat, és tegyen feljelentést a rendőrségen, segítve ezzel, hogy érvényre jusson a gyermekvédelemmel kapcsolatos örvendetes jogalkotói akarat! – ezt már Budaházy György írja.

További híreink

Demográfiai földprogramot szorgalmaz a Mi Hazánk, miután a kormány elszabotálta

Kemény János

Indianában végrehajtották a 17 év utáni első amerikai szövetségi halálbüntetést

Dunai Tibor

Nem vicc! Fegyveres rablók csaptak le egy vécépapír-szállítmányra

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen