16 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Toroczkai angolul és görögül üzent a görög-török határra (+videó)

Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke videóüzenetben, a magyar-szerb határról üzent a görög-török határon dolgozó polgármester-kollégáinak, küzdelemre buzdítva őket.

Az elmúlt hónapban ugyanis Törökország az Európai Unió déli határára, Görögországra zúdította migránsok ezreit, akik szabályosan ostrom alá vették a görög határt, hogy bejuthassanak Európába. A török fegyveres erők szervezetten szállítják szárazföldön és tengeri úton is a bevándorlók tömegeit, sőt könnygázzal lőni kezdték a határt védő görög rendőröket, határőröket is.

Toroczkai László angolul beszél, görög és magyar felirattal is ellátott videójában, amelyet elküldött a határmenti görög polgármester-kollégái címére is. Íme, a videó:

További híreink

Hetedik osztályos 16 éves “fiatal” terrorizálta tanárát egy 14 éves osztálytársa segítségével

Irányi Dániel

“Orosz támadás esetén megszűnik az általunk ismert világ” – de vajon tényleg így volna?

Irányi Dániel

A 20 éves férfi a sírásig szexuálisan zaklatta, kínozta a 4 éves kislányát

Avar Álmos

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen