0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Toroczkai László feljelenti Sopronit a kettős kereszt miatt

Feljelenti Soproni Tamás VI. kerületi polgármestert a Mi Hazánk Mozgalom elnöke. Toroczkai László azt mondta, a momentumos polgármester lépése, amellyel megtiltotta a pártnak, hogy kettős keresztet állítson fel a Nyugati téren, diszkriminatív, és saját bevallása szerint is politikai döntés.

“Hivatali visszaélés gyanúja az, ami véleményünk szerint megvalósult, ugyanis nem pusztán betiltotta a keresztállításunkat, hanem most már többszörösen a tegnap nekem írt hivatalos levélben is arra hivatkozik, hogy politikai okokból kifejezetten a Mi Hazánknak nem teszi lehetővé azt, illetve megtiltja, hogy kettős keresztet állítson a Nyugati téren az adventi időszakban.”

– mondta Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

További híreink

Indul a jegyértékesítés a beoltott szurkolók számára

Faragó Dániel

Megkéselte ismerősét, elfogták a bátonyterenyei férfit

Szabó Norbert

Semmelweis egyetem rektora: zárt térben újra maszkot kellene hordani

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen