4.7 C
Budapest
2021. április 13., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

Továbbra sincs következménye az ajánlások hamisításának

15 alkalommal hamisították meg a Mi Hazánk budapesti elnökének az aláírását.

15 kamupárt hamisította oda ajánlóként az íveire a Mi Hazánk budapesti elnökét, Nagy Attilát, aki lassan 3 éve már, hogy feljelentést tett e politikusbűnözés miatt, de a rendőrség csak az időt húzza a pártonként több százmillió forintos, így jogosulatlan kampánytámogatás ügyében: még a nyomozást sem zárták le, a sürgető-információkérő levélre pedig azt válaszolják, feljelentőként ő nem sértett (hiába éltek vissza az adataival), így nem is adnak tájékoztatást neki– írja Facebook bejegyzésében Novák Előd.

Novák Előd kiemeli, hogy a csaló pártok között olyan nagyágyúk is szerepelnek, mint a Magyarországi Cigánypárt, és az Értünk Értetek – a Hiteles Párt.

 

 

A Mi Hazánk alelnöke hozzáteszi, hogy a politikusbűnözés ezen fajtája nem újkeletű, hiszen ő maga már több mint egy évtizede harcol a visszaélések ellen.

Mi tehát mindig a választások tisztaságának megóvásáért dolgoztunk, szemben a pl. cigány szavazók megvásárlásában lehetőséget látó Fidesztől és balliberális pártoktól. A választási törvény mostani módosítása törvényessé teszi a láncszavazást is azzal, hogy ezután legálisan lefényképezhetik a választópolgárok a kitöltött szavazólapjukat, így például a cigánytelepeken toborzott, sok esetben írni-olvasni sem tudó analfabéta szavazókat fogják abban segíteni, hogy a megbízóiknak bizonyítékként megmutassák, leadták a szavazatukat arra a pártra, amiért élelmiszert vagy pénzt, esetleg az MSZP etikai bizottságának elnökétől csempészett cigarettát kapnak.

 

További híreink

Két hét alatt 11 lopás a sorozat-tolvaj egyenlege

Irányi Dániel

Betört egy óraboltba, majd elbújt egy tuja alá

Faragó Dániel

“Unokázós” csapatot fogtak a rendőrök

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben