17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt Sport

Trianon 101: látványos koreográfiával készül estére a Carpathian Brigade

Június negyedik napja a trianoni gyalázatos békediktátum évfordulója, ahogy minden évben, úgy idén is emlékezik a magyar szurkolói társadalom.

Az EB-re készülö magyar labdarúgó válogatott este 20 órakor barátságos mérkőzésen lép pályára Ciprus ellen Újpesten, a Szusza Ferenc stadionban.

A válogatott szurkolói csoportja Facebook oldalán azt írja, hogy a mérkőzés előtt az újpesti Székelykapunál tartanak megemlékezést, a stadionban pedig egy látványos elemmel készülnek az évfordulóra.

A Carpathian Brigade közreműködésével egyébként mára időzítve megjelent egy szukolói dallamokat tömörítő album. Az albumot egy olyan Facebook cenzúra által üldözött előadó és zenekara jegyzi, aki az elmúlt hétvégén a Mi Hazánk nemzeti majálisán is színpadra állt.

A Mi Hazánk Mozgalom más kitűnő nemzeti szervezetekkel együtt vonulással emlékezik meg Magyarország feldarabolásáról. Ez a rendezvény 19:30-kor kezdődik a Hősök terén. A résztvevők több felszólaló mellett a párt elnökét is meghallgathatják.

Hajrá Magyarország, vesszen Trianon! 

(fotó rangado.hu, CB-FB)

További híreink

Portik Vilmos lett Marosvásárhely alpolgármestere

Varga Lilla

Amikor a fogalmak teljesen értelmüket vesztik

Kemény János

Tizenegymillió éves óriásteknős maradványait találták meg Németországban

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen