18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Trump párti tüntetőket vertek meg a “békés” demokrata szimpatizánsok

San Francisco-ban az amerikai elnök, Donal Trump szimpatizánsai szerveztek tüntetést a “szólásszabadságért”. Ez azonban a rendkívül liberális ellentüntetőknek nem igazán tetszett (hiszen tudjuk, a szólásszabadság addig terjed, amíg a liberális elit véleményét szajkózzuk – a szerk.), ezért megtámadták az egybegyűlteket.

A konzervatív csoport azután jelentette be a tüntetést, miután híre ment, a Twitter a választások előtt keményen ráfekütt a konzervatív, jobboldali tartalmak cenzúrázására, ezzel is segítve Joe Biden és a demokraták győzelmét. Még az elnök fiókját is felfüggesztették.

A tüntetőkre legalább kétszer-háromszor annyi ellentüntető jutott. A liberálisokból és antifasisztákból összeverődött tömegnek igencsak szúrta a szemét, hogy valakik szólásszabadságot és szabad véleménynyilvánítást követelnek. Mindent meg is tettek annak érdekében, hogy ezeket a hangokat elhallgattassák.

Láttam a (Trump-párti) tüntetők között két fekete férfit. Mindig zavaró látni, hogy milyen hatékony egyeseknél az agymosás

– mondta az ellentüntetők egyik szónoka.

A demonstrációra a szervezők beszédekkel is készültek, ám elmondani már nem volt lehetőségük. Az első felszólalót ugyanis vizespalackokkal dobálták meg, majd a liberális-antifa tömörülés megtámadta a rendezvény résztvevőit. Többen megsérültek, az esemény egyik szervezőjének (aki egyébként szintén fekete) a fogát is kiverték. A San Francisco-i rendőrség eközben állt és élvezte a napsütést.

(sanfrancisco.cbslocal.com – Fotó: Twitter)

 

További híreink

Erőteljes videó: Összefogtak a görögök az erőszakos bevándorlás ellen (+videó)

Kiss Albert

A világ 30 legszennyezettebb városa közül 21 Indiában található

Kiss Albert

Nem helyeslik a Rongyos Gárda kiállítást

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen