35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Tunéziai szeretője gyilkolhatta meg a magyar nőt és lányát Bécsben

Holtan találtak a rendőrök bécsi lakásán egy 32 éves magyar nőt és 14 éves lányát. A hatóságok szerint hidegvérrel megölték őket. A gyanúsított, aki után hajtóvadászat indult, egy 49 éves tunéziai férfi, Mahmoud N. – írja a krone.at nyomán az Origo.

Az osztrák lapok szerint az anya két fia, egy hét- és egy kilencéves gyerek egyedül jelentek meg reggel a szemészeti vizsgálaton. Az orvosuk hiába próbálta elérni telefonon az édesanyát, ezért értesítette a rendőrséget. A kiérkező járőrök a gyerekekkel együtt visszamentek a lakáshoz. Az ajtó félig nyitva volt, így a rendőrök a gyermekek nélkül mentek be, és rátaláltak a két nő holttestére a hálószobában.

A krone.at szerint a boncolás hidegvérű gyilkosságra utal:

a nőt és lányát megfojtották. A 49 éves élettárs, Mahmoud N. eltűnt, a rendőrök nagy erőkkel körözik.

A két kisfiú azt mondta, előző este még a lakásban volt.

További híreink

Három fővárosi országgyűlési képviselőjelöltjét mutatta be a Mi Hazánk

Faragó Dániel

Pizzafutár miatt került 72 család karanténba Indiában

Dunai Tibor

Ausztria 430 millió euróval segíti a nehéz helyzetbe került iparágakat

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben