3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
HírekKiemeltKülföld

Türkmenisztánban a terepjárós elnök nagyon keményen bemutatja, hogy mivel védi meg az országot a vírustól (videó)

Türkmenisztánban hivatalosan nem jelent meg az új koronavírus – ahogy Észak-Koreában és Szíriában sem –, és ez ugyan el is képzelhető az elzárt diktatúráról, ugyanakkor a hivatalos adatok nem feltétlenül megbízhatók. A hivatalos kormányzati oldalakon március 5. óta egyszer sem említették a Covid-19-et.

Gurbanguly Berdimuhamedow elnök március 13-án egy kormányülésen általánosságban arról beszélt, hogy milyen pozitív hatásai vannak a szíriai rutafűnek (Peganum harmala): bár a Covid-19-ről nem beszélt, elmondta, hogy a növényt meggyújtva ki lehet füstölni az otthonunkat, és ezzel megakadályozhatjuk mindenféle fertőző betegség terjedését – írja az Eurasianet.

A türkmén államról sokat elmondó videó pedig itt következik:

Саксаул и могильник против коронавируса

Президент Туркменистана Гурбангулы Бердымухамедов в разгар пандемии коронавируса распорядился увеличить посевы саксаула из-за его «целебных свойств».

Közzétette: Radio Azattyq – 2020. március 18., szerda

Forrás: 444 nyomán

További híreink

4500 orvos tervezi felmondását az új egészségügyi törvény miatt

Irányi Dániel

Tizenhárom éves “fiatal” rabolt Budapesten

Irányi Dániel

Horthy freskó Kecskeméten: a Fidesz megérti “zsidó testvéreinek fájdalmát”

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben