3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírek

Újabb kormánypárti Facebook cenzúra: már Tállai András oldalát sem láthatja akárki

Alig egy éve Varga Judit még annyira aggódott a Facebook felhasználók jogaiért, hogy törvényben akarta szabályozni, hogy senkit ne lehessen kitiltani az online közösségi felületekről.

Mint mondta: „A szándékos,ideológiai vagy üzleti érdekből történő digitális károkozás Magyarországon sem maradhat többé következmények nélkül! A szabadságot ritkán adják ajándékba. Most a digitális szabadságért is meg kell küzdenünk!”

Jól láthatjuk, hogy ez a „szabadságharc” is elbukott, hiszen a kommunikációjukkal ellentétben a kormánypárti Facebook oldalak kezelői egyre sűrűbben tiltják ki a számukra kényelmetlen, nem kívánatos kommentelőket, látogatókat. A múlt héten Dúró Dórát, a Mi Hazánk elnökhelyettesét tiltották ki a kormány hivatalos Facebook oldaláról, most pedig azzal kellett szembesülnöm, hogy számomra elérhetetlen lett Tállai András László hivatalos Facebook oldala, a Fidesz Délborsod oldala és Tállai több közvetlen emberének oldala is.

Felháborítónak tartom, hogy a média teljes elhallgatása mellett, most már a közösségi oldalakon is kézi vezérléssel igyekszenek elhallgattatni a Mi Hazánkat. Ezek a hisztis tinikre jellemző húzások csak megerősítenek abban, hogy jó úton járunk.

A Mi Hazánk április harmadikán ott lesz, ahol nem lehet minket elhallgatni: minden szavazólapon és választókörzetben, április harmadika után, pedig a magyar Parlamentben

-írja közleményében Szajlai János, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezője, választókerületi elnök, a párt országgyűlési képviselőjelöltje.

További híreink

Ismét “fontos” kérdésben döntött a WHO: átnevezik a majomhimlőt, mert a név “rasszista”

Irányi Dániel

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

Nem jön Budapestre a magyar helyreállítási terv elfogadásának bejelentésére az Európai Bizottság elnöke

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben