3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
HírekKiemeltKülföld

“Újabb mutációkkal jönnek, ha nem nő az oltási hajlandóság” – riogat egy admirálisból lett virológus

Egy amerikai szakértő arra figyelmeztetett, hogy ha az átoltottsági arány nem nő, a már most jelentős fertőzőképességel rendelkező delta variáns tovább mutálódhat, és egy még veszélyesebb változat jöhet létre – írja a Liner.

“A következő variáns már a küszöbön van, hacsak nem oltatjuk be magunkat mindannyian”

– közölte Brett Giroir négycsillagos admirális, gyermekorvos, a Trump-kormány alatt a koronavírus-tesztelésért felelős főtisztviselő.

Az önjelölt virológus-admirális nagyvonalúan figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy az indiai variáns a beoltottak körében is akadálytalanul terjed, és az esetleg felbukkanó újabb mutációkért az oltatlanokat teszi felelőssé. A balliberális CNN vendégeként a következőt mondta:

“Könyörgöm az amerikai embereknek, értsék meg, hogy csak úgy tudjuk legyőzni a vírust, ha mindenki védettségi szintjét maximalizáljuk, és ez az egyetlen módszer.”

Tehát, az admirális oltásra ösztönöz egy olyan vírus ellen, aminek szaporodását és terjedését a vakcina nem gátolja. Az oltottak ugyan úgy elkaphatják, és tovább adhatják a fertőzést. És ezt az embert a demokraták egyik kedvenc csatornájába hívják nyilatkozni.

Fotó: ABC News

További híreink

Családtagjaik megkínzásával fenyegették a kormány ellen tiltakozó iráni focistákat

Irányi Dániel

Ismét “fontos” kérdésben döntött a WHO: átnevezik a majomhimlőt, mert a név “rasszista”

Irányi Dániel

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben