6.4 C
Budapest
2022. december 6., kedd
Magyar Jelen
KiemeltVélemény

Valójában gyengék vagytok – nem a Mi Hazánknak ártottatok

Mint ismert, elvették a Mi Hazánk józsefvárosi, központi irodáját. Apropóul az szolgált, hogy a bejárati ajtón megjelent egy plakát azzal a felirattal, nem lehetünk cigányország. Bár már hónapok óta kint volt, most szúrt szemet a hivatásos rettegőknek, ők fel is heccelték a cigányokat, akik meg is rongálták az irodát. Ezután pedig a Józsefvárosi Önkormányzat ellenszavazat nélkül megszavazta: a Mi Hazánknak nincs maradása a helyiségben. Ilyenkor nagy az egyetértés a Fidesz és a ballibek között – fogalmaz publicisztikájában Lantos János. Folytatás alább.

És most azt gondoljátok, változtat ez bármin is?

Valójában gyengék vagytok, az igazságot tudni nem akarjátok, pótcselekvésekbe menekültök, pont miattatok és a hozzátok hasonlóak miatt tartunk most itt, tehát, hogy reálisan fenyeget a veszély, Magyarország cigányországgá válik.

Opportunista senkiháziak vagytok, kik eladnátok a jövőt két forintért, nincsenek elveitek, csak érdekeitek, nektek a cigányság csak szavazatszerzésre jó, valójában egyébként magasról tesztek ti rájuk is, nem erről van szó. Az elmúlt harminc évben legyen akár Fidesz, akár balliberális kormány, cigánykérdésben semmi különbség nem mutatkozott, és lám, ez ebben az esetben is látszott.

De komolyan, tényleg, mit vártok ettől?

A Mi Hazánk találni fog másik irodát, az emberek pedig higgyétek el, nem olyan hülyék, mint amilyennek nézitek négyévente, pontosan tudják ők, mit jelentene hazánk számára, ha a cigányság kerülne többségbe. Persze nektek olyan mindegy. Ahol ti laktok, egy darab cigányt nem láttok. Nem is szívesen mentek közéjük, maximum, amikor a krumplit kell osztani, vagy egy-egy kampányfotó kedvéért. Aztán beszálltok gyorsan luxusautótokba.

Viszont több százezer, több millió magyar ember szenved nap, mint nap a cigánybűnözéstől, és ti elárultátok őket újra és újra, most is azt tettétek tulajdonképpen. Nem a Mi Hazánknak ártottatok. Hanem a magyar embereknek.

Úgyhogy fröcsögjetek csak tovább, hallom, miket mondotok. – Engem nem zavar ha valaki náci, amíg a négy fal között csinálja – mondta Sáty Balázs, az LMP önkormányzati képviselője. – Nem tűrhetjük, hogy közös tulajdonunkat akár a józsefvárosi cigányok, akár más közösséggel szembeni uszításra használják – kontrázott rá. – Ez a náci stílus túlmegy minden határon, eddig is tudtuk, hogy mit gondolnak, de ez már sok – zárkózott fel Stettner István, a DK kerületi elnöke. – Nyilván már a párt létezése is szégyen, de a puszta létükkel nehéz mit kezdeni alkotmányos és demokratikus keretek között – sajnálkozott a nettó bolsevik Szarvas Koppány Bendegúz, momentumos felforgató. – Az MSZP-nek már eddig is nagyon kellemetlen volt – tudtuk meg a posztkommunisták álláspontját Camara-Bereczki Ferenc Miklóstól. – A Józsefvárosi Fidesz elítél minden sértő és gyűlöletkeltésre alkalmas megnyilvánulást a cigánysággal szemben, és kiáll a józsefvárosi cigány társadalom mellett – zárul a kör.

Hitvány alakok vagytok, e közben a környéken késelhetnek fényes nappal cigány bűnbandák, ez ellen természetesen egy szavatok nincs. De ismétlem, a Mi Hazánknak ezzel egy cseppet sem ártottatok, a magyar embereket viszont megint arcul köptétek, mi velük együtt valljuk, nem lehetünk cigányország!

Mert Magyarország a magyaroké, és jöhettek ti, pehelysúlyú percemberkék, senki nem fog rátok emlékezni, mi viszont történelmi küldetésre készülünk, meg akarjuk menteni Magyarországot, aki magyar, velünk tart. Nincs más út.

További híreink

AFD: ne fizessünk migránstámogató szervezeteknek!

Kemény János

Az ukrajnai háborúból való kimaradást kezdeményezte a V4-ek védelmi bizottsági ülésén Novák Előd

Irányi Dániel

34 éves elnököt választott ifjúsági tagozatának élére a Fidesz

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben