11.1 C
Budapest
2022. szeptember 28., szerda
Magyar Jelen
HírekKiemeltKülföld

Videó is tanúsítja, mennyire veszik komolyan a rendőrséget az “újangolok”

Miközben a brit rendőrség az adófizetők pénzén külön „Twitter-figyelő hadosztályt” üzemeltet, mely minden fronton felveszi a harcot a „gyűlöletbűncselekmények” ellen, s akár egy „transzfób” bejegyzésért is előállítják fehér polgáraikat, addig egészen más magatartási formát tanúsítanak az ország „tökéletesen integrálódott” néger lakosságával szemben, akikkel a jelek szerint jóval „türelmesebbek”, mint a több millió „nőgyűlölő” fehér „fasisztával” szemben.

Képzeljük el az irányított média felháborodását, ha egy fehér tenné ezt egy fekete kvóta rendőrrel. Vagy a fehér rendőrnő reakcióját, ha egy angol próbálkozna így vele. Aligha érné be a toleráns vigyorgással, és a kulturális sokszínűség értékelésével.

További híreink

A Mi Hazánk “erőt mutatna a román sovinizmussal szemben”

Kemény János

Felháborodott a nyugati világ: a skót rögbi válogatott nem térdelt le a mérkőzés előtt

Irányi Dániel

“Úgy készülünk, hogy idén augusztusban is lesz Magyar Sziget” – mondja a fesztivál főszervezője

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben