16.2 C
Budapest
2021. április 11., vasárnap
Magyar Jelen
Külföld

Zsidókat fenyegettek iszlamisták, egyből lépett a német rendőrség

Van még olyan csoport Németországban, amit nem lehet büntetlenül fenyegetni, és ezt most az iszlamistáknak is megtanították. Természetesen nem a németekről van szó.

Több mint 800 rendőrt vetettek be Berlinben és Brandenburgban, akik összesen 26 helyszínre csaptak le egy időben, miután a gyanú szerint egy iszlamista csoport zsidók ellen tervezett merényletet.

Andreas Geisel, Berlin egyik szenátora elárulta, az iszlamista szervezet már legalább két éve a titkosszolgálatok megfigyelése alatt áll, és úgy tartották számon őket, mint “fiatal, és igen szélsőséges dzsihadisták”.

A szervezet magát a korábban betiltott Fussilet 33 örökösének tartotta, és deklaráltan az Iszlám Államért harcolt. Az interneten buzdítottak zsidók meggyilkolására, valamint üdvözölték a francia tanár lefejezését.

Torsten Akmann szociáldemokrata szenátor szintén azért találta problémásnak a szervezetet, mert “antiszemiták, akik zsidók halálát kívánták”, így aztán nem volt kérdés, hogy a szervezetet fel kell oszlatni, tagjait pedig bebörtönözni.

További híreink

Tovább emelkedett a tunéziai hajótörésben meghalt migránsok száma

Dunai Tibor

A második hullám alatt drasztikusan emelkedett az öngyilkosságok száma Japánban

Irányi Dániel

Peking elutasította Ferenc pápa ujgurokkal kapcsolatos kijelentését

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben