5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt

A Mi Hazánk reagálása a kormány akciótervére

A Mi Hazánk elfogadhatatlannak tartja az önkormányzatokat érintő elvonások tervét. A járványügyi helyzet miatt a már eddig is alulfinanszírozott önkormányzatokra a korábbiaknál nagyobb teher hárul, ezért nem elvonni, hanem támogatni kellene őket. 

Örömmel nyugtázzuk, hogy a kormány elfogadta a multikra és a bankokra vonatkozó szolidaritási különadóról szóló elképzelésünket, ezt természetesen támogatjuk.

Ugyanakkor felhívjuk a kormány figyelmét arra, hogy azokat, akik a legtöbb pénzt keresik most a járványügyi helyzetnek köszönhetően, vagyis a digitális multikat, mint például a Facebook, valamint a távközlési cégeket kifelejtette a javaslatából.

Az önkormányzatok csődbe juttatása helyett ugyancsak javasoljuk, hogy a magyar óriáscégek is vegyenek részt a közteherviselésben.

A Mi Hazánk elnöksége

További híreink

A szégyen napja – 18 éves a balliberális hazaárulás

Faragó Dániel

A hangos kisebbség akarata érvényesült – német lapok szerint csak két játékos szeretett volna politizálni Katarban

Faragó Dániel

Végstádium – tizenötszörösére ugrott a fodrászüzlet rezsije egyetlen hónap alatt

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben