7.1 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
Hírek

Áldatlan állapotok Belgrádban

A parkokban, nagyobb kereszteződésekben, buszállomások környékén tömegével jelentek meg a Görögország felől érkező bevándorlók. 

A szerb főváros üresen álló épületeit is elfoglalták a migránsok – derült ki az M1 Híradójából.

Egyre több bűncselekményt követnek el migránsok Belgrádban, lakóházakba törnek be, bántalmazzák a tulajdonosokat, ellopják, ami mozdítható, és az utcán is rátámadnak a helyiekre.

Illegális bevándorlók bántalmaztak Belgrádban egy nőt háza udvarán, aki elmondta, szúróeszköz is volt a férfiaknál. A szomszédok és a járókelők segítettek a migránsokat elfogni, míg a rendőrség a helyszínre érkezett. A bevándorlókat a nő saját udvarán érte tetten, ekkor támadtak rá. Idén már több hasonló incidens is történt a szerb fővárosban.

Legutóbb január 4-én támadtak meg illegális bevándorlók egy fiatal férfit az utcán. A rendőrök gyorsan elfogták őket.

Szerbiában tavaly huszonhétezer bevándorlót regisztráltak. Nagy részük már elhagyta az országot, de jelenleg is ezrek várakoznak a térségben. Az utánpótlás jelenleg is nagy, van olyan nap, amikor négyszázan érkeznek, főként Észak-Macedónia és Bulgária felől, legújabban sokan Bosznia-Hercegovina irányából is visszatérnek Szerbiába, hogy onnan Magyarország felé folytathassák útjukat.

(harcunk.info)

További híreink

Embercsempészt fogtak el Ásotthalomnál

Varga Lilla

Térdre rohadt belgák! – Terrorizálják a migránsok az őslakos flamandokat

Varga Lilla

Lopott kocsival bukott le az embercsempész

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben