20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
Hírek

Anglia: letartóztattak egy férfit, mert Katie Prince fogyatékos fián gúnyolódott Twitteren

A rendőrség megerősítette: letartóztatták azt a férfit, aki arcát feketére festve kigúnyolta Katie Prince Prader-Willi szindrómás fiát, Harvey-t – írja a Mirror.

A videón egy férfi látható, amint feketére festett arccal a brit valóságshowk-ból ismert nő félvér fiát utánozza, miközben barátnője Katie Price karakterét ölti magára. Harvey egyébként 18 éves, tehát nem egy kiskorú kigúnyolásáról, vagy “online bántalmazásáról” van szó.

A 42 éves Katie, aki nem akarja, hogy “bántalmazzák” fiát (ennek ellenére minden elérhető felületen reklámozza és plusz kattintásokért ország-világ elé tárja őt), már szerda este sértőnek jelölte a videót, és követőinek azt írta, az ilyet “jelenteni kell”. Ami meg is történt.

A rendőrség megerősítette:

letartóztattak egy 52 éves férfit, akit azzal vádolnak, hogy “támadó, illetlen, obszcén vagy fenyegető(!)” üzenetet terjesztett az interneten.

A 42 éves Katie-t nem tudták kihallgatni, ugyanis éppen a Maldív-szigeteken nyaral, természetesen a fia nélkül.

A rendőrség szóvivője a hatóságok hatékonyságával dicsekedett. Elmondta:

szerda este háromnegyed 9 körül észlelték a bejegyzést Twitteren, és már csütörtök hajnal háromnegyed 5-kor rátörték az ajtót a videót feltöltő férfira, akit habozás nélkül letartóztattak, és azóta is fogva tartják.

Fotó: Chanel 5

További híreink

Homoerotikus buli a szolnoki Jobbik irodában

szilardkrebsik

Kormányközeli támogatókkal indul a büszkeség hónapja – a Trianon emlékmű előtt is elhalad az idei Pride

Faragó Dániel

Az eddig vártnál mélyebb globális recesszióra kell készülni

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben