9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt Vélemény

Az RTL Klub híradósai szerint ők nem propagandisták

Valamiért a balliberális-globalista sajtó saját magát mindig “függetlennek” és “objektívnak” írja le, akiket “üldöz a hatalom”. Teszik mindezt úgy, hogy se nem függetlenek, se nem objektívak, ráadásul olyan szintű nemzetközi hálózat áll mögöttük, melyekkel kormányokat képesek megbuktatni, és gazdaságokat bedönteni. 

“Én újságíró vagyok, nem propagandista”

állította Szellő István a híradó végén, amin mindketten jót nevettek.

Az igazi kérdés persze az, hogy ezen médiumoknál dolgozó szereplők tényleg őszintén elhiszik-e, hogy a felforgató ideológiákkal átitatott hírnek álcázott véleménycikkeik tényleg a színtiszta valóságot tükrözik-e?

Tényleg komolyan gondolják, hogy a csatorna “nem politizál”, mikor egy magyar törvényjavaslat ellen tiltakozva szivárványosra cseréli logóját, és ilyen közleményt ad ki:

[Az RTL-nél] elítélik a homofóbiát, és aggasztónak tartják, hogy a beterjesztett törvénytervezet súlyosan sérti a szólásszabadságot, valamint az emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről szóló európai uniós egyezmény diszkrimináció tilalmáról szóló rendelkezéseit is. És büszkék arra, hogy munkatársaik közössége sokszínű, ahogy a társadalom is.

Nyilván annak sincs semmiféle politikai vonzata, hogy egy bejutásra esélyes pártot teljesen elhallgatnak, mintha az nem is létezne. Olyannyira, hogy még egy választókerületben forgatva a 11 jelöltből egyedül a Mi Hazánk színeiben induló politikust nem szólaltatják meg.

De a cikkben szereplő két híradós sem olvasta be egyszer se a Mi Hazánk nevét műsorukban, hiszen a médiahatóság mérése szerint

az RTL Klub és a TV2 híradóiban évek óta 0% a Mi Hazánk Mozgalom megjelenése, ami törvénysértő, hiszen a kereskedelmi tévék számára is kötelező a kiegyensúlyozott tájékoztatás.

Tisztelt “újságírók”, akkor amit műveltek micsoda, ha nem a közbeszéd befolyásolására irányuló propagandatevékenység? Mert, hogy nem “független-objektív” tájékoztatás, az egészen biztos…

Irányi Dániel

További híreink

Kiállították Napóleon pompás, felújított császári bárkáját

Varga Lilla

Halasztások, újratervezések és intézkedések a sportvilágban

Dunai Tibor

Megfélemlítőnek tartja az imát az abortuszpárti aktivista

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen