3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
Hírek

Bekövetkezett, amitől féltünk: magyar áldozata is van az ukrán-orosz háborúnak

– Két kárpátaljai katona is életét vesztette az Ukrajna védelmében folytatott harcokban – tudatták február 25-én ukrán hírportálok. A munkácsi Bilak Vaszil mindössze 22 éves volt. A 29 éves Kis Sándor az ukrán haditengerészetnél szolgált, Ocsakovnál esett el. Két gyermeket hagyott hátra – írja a karpatalja.ma.

Mint ismeretes, a tegnapi napon a Mi Hazánk közleményében arról írt, hogy a magyar kormánynak arra kellene fókuszálnia, hogy egyetlen magyart se vigyenek a frontra. Arról is hírt adtunk, hogy vasárnap este 6 órakor Ukrajna Magyarországi Nagykövetsége előtt szimpátiatüntetést tart az Indentitesz a kárpátaljai magyarok mellett (részletek IDE kattintva).

(Fotó: Kiss Sándor, aki már a Krím-félszigetnél is harcolt)

További híreink

A Covid-oltások mellékhatásainak hosszútávú kockázatait vizsgálják a kutatók

Irányi Dániel

Vakcinákról és menekültkérdésről is megállapodtak a G20-ak

Magyar Jelen

Rendszerellenes demonstrációvá alakult a lezárások miatt kirobbant tüntetéssorozat Kínában

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben