5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Dél-London: Muszlim hentes bántalmazott egy kínai nőt (videóval)

Dél-Londonban egy muszlim, úgynevezett “Halal-hentesbolt” tulajdonosa toló rúgással “tessékelt ki” egy kínai nőt boltjából. Az esetről videófelvétel is készült.

A felvételről arra következtethetünk, hogy az eset Brixtonban, Dél-Londonban történt, ami a város “különösen sokszínű” régiójaként is ismert.

A felvétel látható a megdöbbent hallgatóság, illetve hallható egy rövid szóváltás a két fél között, aminek következében a muszlim férfi szó szerint “kirúgta” a kínai nőt az üzletéből.

A járókelők később a közösségi médián számoltak be az esetről, ahol valamennyien azt írták, a történések a koronavírussal összeköthetőek. A muszlim férfi attól tartott, a kínai nő megfertőzi vásárlóit.

Ez nem az első ilyen eset Angliában. Alig egy héttel ez előtt egy csapat migráns hátterű fiatal vert össze egy szingapúri tanulót, mivel elmondásuk szerint a “kínaiak terjesztik itt a koronavírust”.

Korábban Birminghamben is történt hasonló. Akkor egy kínai fiút inzultáltak muszlim fiatalok, hasonló indoklással. Mikor annak joghallgató barátnője a védelmére kelt, a “fiatalok” összeverték az ázsiai lányt.

Dél-afrikaiak pedig Exeterben vertek meg egy ázsiai taxisofőrt, mert attól féltek, elkaphatják tőle a koronavírust.

(voiceofeurope.com nyomán)

További híreink

Hat emberrel végzett a Walmart menedzsere, mert “a Sátán azt mondta neki”

Irányi Dániel

Ukrajnából jelentkezik Novák Katalin: személyesen Zelenszkij meghívására érkezett

Irányi Dániel

Hamupipőke visszatér a filmvászonra, bár nem egészen úgy, ahogy emlékeztünk rá

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben