13.6 C
Budapest
2021. május 10., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Fényes nappal támadtak meg egy nyomozót New Yorkban

Fényes nappal vágták fejbe egy műanyag bottal a New York-i rendőrség egyik nyomozóját a nyílt utcán. A nyomozó éppen egy rablás helyszínét vizsgálta, mikor hátulról megtámadta egy színesbőrű férfi – jelentette a helyi rendőrség.

A rendőrnyomozó egy betöréses rablás helyszíne előtt állt, éppen jegyzetelt, mikor a támadó mögé lopakodott, és fejbe vágta. A rendőr a fejéhez kapott és leguggolt, a fekete férfi pedig elmenekült.

A feltételezett elkövetőt néhány saroknyira elfogták. A férfi bűnlajstromán több minden szerepel, például hivatalos személy elleni erőszak, illegális fegyvertartás, de a letartóztatásnak is ellenállt. (A rendőrök mégsem lőtték le, így a baloldali médiumok be sem számoltak az esetről.)

Akeele Morgan számos bűncselekményt elkövetett, mielőtt rendőrre támadt

A rendőrség részéről megszólaló Paul DiGiacomo szokatlanul egyenesen nyilatkozott:

“Ha arra kíváncsiak, miért szaporodtak meg az erőszakos bűnelkövetések New Yorkban, kérdezzék meg a megválasztott politikusainkat és tisztviselőinket, akik egy olyan várost teremtettek, ahol a bűnelkövetésnek nincsen következménye.”

További híreink

Felügyelőjére támadt a gyermekotthon lakója, közmunkára büntetnék

Irányi Dániel

Kétszáznál is több határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Varga Lilla

Végre eltávolították a magyarellenes falfirkákat Kolozsvárott

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben