3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt

Gyere báttya: közös zárkába került M.Richárd és a feltételezhető soroksári gyilkos

Összeköltözött M.Richárd és a soroksári futónő meggyilkolásával vádolt R.Szilveszter.

A két létrontó egy zárkába került, így mindennapjaikat immáron egy életközösségben élik, reményeink szerint jó sokáig.

 

Tudatos tervezés állhat mögötte?

Laikusként azt gondolhatnánk, egy ilyen párosnak meg vannak számlálva az együtt töltött percei, hiszen mindketten igen dominánsak, egyeduralomra törnek. Ezzel szemben a szakértő úgy látja, a börtön vezetősége nagyon is átgondolt és stratégiailag helyes döntést hozott, amikor közös zárkába osztotta be őket.

A blikk arról értesült, hogy R. Szilveszter kifejezetten örült új pajtásának. A portál szerint maga R. Szilveszter is ezt mondta ügyvédjének.

– Telefonon beszéltem ügyfelemmel, aki

örömmel újságolta, hogy kivel van egy cellában.

Állítása szerint teljesen normális a viszonyuk, sőt, az is kiderült, több közös ismerősük is van.

Szilveszter különben sem egy balhés rab, ameddig nem volt együtt a mostani cellatársával, a fal felé fordulva krimiket olvasott. Még az udvarra sem akart kimenni, annyira elvolt a maga világában – számolt be a blikknek dr. Lichy József.

M. Richárd neve a kecskeméti maffiaperben tűnt fel először, 2006-ban nyolc évet kapott, ebből ötöt ült le. 2017-ben ismét hallatott magáról, amikor luxusautójával karambolózott.

M.Richárdnak aligha eshet bántódása, a jelek szerint ugyanis sok olyan barátja van, akik befolyásosak és jelenleg még szabadlábon vannak.

 

 

 

 

 

 

 

 

(kiemelt grafika:blikk.hu)

További híreink

Toroczkai László: A transzhumanizmus veszélyes!

Kemény János

Nemzeti gazdasági kórkép – a magánbenzinkutasok már az út szélén

Kemény János

“Magyarország ne fizessen Ukrajnának!”

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben