1.8 C
Budapest
2021. december 6., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Gyerekműsor: az óvodások is mondják ki, hogy a fehérek rasszisták!

Újabb erkölcsi mélypontra érkezett el a gyerekek baloldali befolyásolása. Egy rendkívül nézett gyerekműsorban Rachaelék a rasszizmusról okították a hatévesnél is kisebbeket, és azt mondták, nekik kell felemelniük a hangjukat a jelenség ellen – írja a V4NA.

Nyugati liberálisok szerint a rasszizmusról való “tanítást” nem lehet elég korán kezdeni, ezért ideje áttérni a kisiskolásokról az óvodás korosztály térítésére. Legújabb műsorukban

a hatévesnél is kisebbeknek adták elő egy mesés műsor keretében azt, hogy mennyi igazságtalanság van a világban.

A Play School című műsor rendkívül népszerű a gyerekek körében, az iskola előtt álló, hatévesnél fiatalabb kicsik mintegy 80 százaléka hetente legalább egyszer néz meg egy adást belőle. Talán éppen ezért kellett ennek a műsornak is beállnia a gyerekek érzékenyítésébe. Az egyik részben például a rasszizmusról, illetve a kiváltságokról beszéltek.

A két felnőtt előadó, Rachael és Luke a játékos környezetben mesélt a gyerekeknek, milyen csúnya dolog is a rasszizmus, amit mindenképp meg kell állítani. Ehhez pedig arra van szükség, hogy a hetedik életévüket még csak be sem töltő gyerekek is hallassák a hangjukat.

A készítők nem bíztak semmit a véletlenre, a szóban forgó adáshoz egy kisokost is kapcsoltak a tanároknak, illetve a családoknak. Ebben leírják

a gyermekekben a faji elfogultság már 2-4 éves korban kialakulhat, 12 éves korukra pedig ez a felfogás már meggyőződéssé válhat.

Az érzékenyítő adás ellen éles posztban szólalt fel Mark Latham, az ausztrál One Nation NSW politikusa.

Ő feltette a kérdést, hogy mi történt azzal az elvvel, miszerint a felnőttek nem avatkoznak bele a gyermeki ártatlanságba. Tanulmányok támasztják alá ugyanis azt, hogy a túl sok információ a nem megfelelő korban káros hatással lehet a gyermekekre. A politikus azt is megkérdezte a posztjában, vajon szükséges-e, hogy a gyerekek a felnőttek bűntudatát hordozzák?

További híreink

Nigériai fertőzöttek megtámadták egy római kórház személyzetét

Kemény János

Mitt Romney: Trump harmadszor is elnökjelölt lesz, ha elindul a 2024-es választáson

Faragó Dániel

Román nők ezreit erőszakolták meg és kényszerítették munkára Szicíliában

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben