19.9 C
Budapest
2021. szeptember 17., péntek
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Három maszkos férfi próbált elrabolni egy kislányt Manchesterben

Három maszkos férfi próbált elrabolni egy 9 éves kislányt egy észak-manchesteri játszótérről, ám a kislány hihetetlen bátorságról tett tanúbizonyságot, amikor nem esett pánikba, hanem sikeresen kitört az őt megtámadó férfiak karmaiból – írja a Metro.

Mint a legtöbb nyugat-európai nagyváros esetében, úgy Manchester külvárosában is igen erős életösztönnel kell rendelkezzünk, ha túl szeretnénk élni a “fiatalok” és “nehéz sorsúak” között. Szerencsére ezúttal a kislány, akit megtámadtak, rendelkezett ezzel az ösztönnel.

Az eset nem sokkal este 10 előtt történt. A három maszkos férfi megközelítette a helyi játszóteret, ahol a gyanútlan gyermek játszott. Odaléptek hozzá, megpróbálták megragadni, ám a kislánynak sikerült kitörnie a szorításból, és elrohant segítségért.

A támadókat nem sikerült elfogni. A lány elmondása alapján fekete ruhát és maszkot viseltek valamennyien. A szemtanuk felkutatása jelenleg is zajlik. Ám ami igazán meglepő,

a rendőrség szerint a támadókat nem szexuális vágyaik vezérelték, és nem is akarták elrabolni a gyermeket.

Elég érdekes következtetés annak fényében, hogy egyik elkövetőt sem sikerült elfogni. Arról nem is beszélve, hogy mégis miért támadna meg három maszkos férfi este egy kislányt, ha se elrabolni, se megerőszakolni nem akarja?

Fotó: MEN Media

További híreink

Horvátország és Szlovénia készenlétben

Kemény János

A Mi Hazánk a hatósághoz fordul az adósok személyes adatai védelme érdekében a végrehajtók ellen

Irányi Dániel

Lakatos Márk a melegek Jakab Pétere

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen