3 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
HírekKiemeltKülföld

“Hippi cracket” szívott és izlandi “lányokkal” bulizott a manchesteri futballista

Videóra vették, amint a Manchester United 18 éves futballistája, Mason Greenwood dinitrogén-oxiddal fúj fel egy léggömböt, majd beszívja azt. Történt mindez az után, hogy az angol válogatott játékosát a Manchester City-ben játszó Phil Fodennel együtt hazaküldték, mert megszegte a válogatott “Covid-19 szabályzatát” – írja a Sun magazin, ami a videót is közzétette.

A két focista nem vette zokon az eltanácsolást, visszamentek a hotelbe, ahová izlandi prostikat “lányokat” hívtak, hogy velük közösen megünnepeljék első angol válogatott szereplésüket.

Az esetnek addig nem is lett komolyabb visszhangja, míg egy videó nem látott napvilágot, ahol a fiatal fekete játékos egy léggömbből “hippi cracket” (dinitrogén-oxidot) szív.

Az ún. hippi crack, az angliai fiatalok igen kedvelt legális kábítószere

Greenwood lebukása után elmondta, nagyon megbánta tettét, korábban nem tudta, hogy a szer azonnali szívrohamot, memóriavesztést, vagy akár súlyos agykárosodást is okozhat.

A Sun magazinnak nyilatkozó névtelen forrás szerint Greenwood nem az egyetlen fiatal, aki így bulizik Manchesterben.

Butaságot csinált, nem lett volna szabad hagynia, hogy videóra vegyék

– tette hozzá.

Nagy kérdés, hogy vajon milyen kihatással lesz az eset a karrierjére. A Manchester United nem rég újította meg a 18 éves játékos szerződését, aki immáron heti 25 ezer fontot vághat zsebre.

 

További híreink

A Mi Hazánk véget vetne a követeléskezelők és végrehajtók közös üzletének

Kemény János

Antifa társasjáték került kereskedelmi forgalomba Franciaországban

Magyar Jelen

A Légió Hungária erdélyi divíziójának közleménye, a december 1-re, Székelyföldre szervezett soviniszta szervezetek felvonulása kapcsán

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben