5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
Kárpát-hazaKiemelt

Kizárták az AUR-ból a botrányosan viselkedő (és éneklő) Diana Șoșoacă szenátort

Kizárták a Románok Egységéért Szövetségének (AUR) parlamenti frakciójából Diana Șoșoacă szenátort, tudatta a párt sajtóosztálya.

„A döntést Claudiu Târziu és Sorin Lavric hozta meg és ezt támogatják a párt vezető testületei”, számolt be a G4media. A portálnak a párton belüli források azt nyilatkozták, Șoșoacă szenátort a botrányos viselkedése miatt zárták ki – írja a Maszol.ro.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, legutóbbi kifogásolt szereplése pénteken történt, amikor a rendőrség vizsgálatot indított egy iași-i vendéglőben szervezett zenés mulatság ügyében, amelynek főszereplője a Románok Egységéért Szövetség (AUR) szenátora, Diana Şoşoacă volt. A vendéglőben mintegy 15 személy tartózkodott, mindannyian maszk nélkül táncoltak, ölelkeztek, és nem tartották be a biztonsági távolságot. Diana Şoşoacă több hazafias nótát Raed Arafat belügyi államtitkárnak dedikált.

A hírhedt Dan Tanasă, az AUR parlamenti képviselője elmondta, a döntés egy sor esemény végén született meg, és hogy mindenkinek be kell tartania a párt alapszabályzatát és köztisztviselőnek méltó módon kell viselkednie (bagoly mondja…. a szerk.)

(Fotó: itthon.ma)

További híreink

Hat emberrel végzett a Walmart menedzsere, mert “a Sátán azt mondta neki”

Irányi Dániel

Ukrajnából jelentkezik Novák Katalin: személyesen Zelenszkij meghívására érkezett

Irányi Dániel

Hamupipőke visszatér a filmvászonra, bár nem egészen úgy, ahogy emlékeztünk rá

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben