17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt Külföld

Letartóztattak egy női börtönőrt, mert szexuális kapcsolatot létesített egy elítélt erőszaktevővel

Letartóztattak egy 26 éves női kvóta börtönőrt aki “feltehetőleg illetlen testi kapcsolatot létesített egy elítélttel” Észak-London egyik börtönében.

A női börtönőrt egy kollégája jelentette a feletteseinek, aki éppen “akció közben” érte tetten társát és a korábban nemierőszakért elítélt színes bőrű nőt, Dimeck Amourát, akit ő csak “igazán mocskos személyként” írt le.

Amourát még 2012-ben börtönözték be, amiért megtámadott egy 29 éves építészgyakornokot. A nő éppen londoni otthonába tartott, mikor Amoura kést szegezett a torkának és megerőszakolta.

A női börtönőrt azóta letartóztatták, és eljárás indult ellene, így elképzelhető, hogy hamarosan büntetlenül is létesíthet szexuális kapcsolatot a többi fegyenccel.

(Forrás: Mirror)

További híreink

Végtelen történet- negyedik oltás is kellene

szilardkrebsik

Videóbeszámoló a X. Legbátrabb Város Emléktúráról

Szabó Norbert

Szlovéniában már nem kötelező a köztéri maszk

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen