35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
HírekKülföld

Macsétákkal támadták meg a falusi diszkót

Macsétákkal felfegyverkezett afgán és szír bevándorlók támadtak meg egy diszkót egy kis német faluban, miután a csoportot nem engedte be a hely kidobója.

A támadás egy 10.000 fős kis kelet-német faluban történt, Trebbinben, szombat este 22 óra magasságában. Miután két bevándorló férfit nem akartak beengedni a diszkóba, azok egy tíz fős csoporttal tértek vissza, macsétákkal felfegyverkezve. Megtámadták a kidobót és megpróbálták betörni a diszkó ajtaját, számol be a Bild.

A kidobó elmondása alapján a támadók a nyakát célozták meg a macsétával. Szerencsére sikerült kikerülnie az ütést, mielőtt bemenekült a diszkóba. A támadók azután megpróbálták betörni az ajtót, amit csak a három jelen lévő kidobó tudod megtartani belülről.

Miközben a támadók megpróbálták betörni az ajtót, egy üvegszilánk repült egy 25 éves vendég szemébe, akit a sérülése miatt a kórházba kellett szállítani.

A diszkó tulajdonosa, Frank Seifert elmondta, hogy a két férfit „két héttel ezelőtt tiltottuk ki, mert átmásztak a kerítésen. Nincs semmi bajunk a menekültekkel, de aki így viselkedik, azt nem engedjük be.”

 

További híreink

Tiltakozik a máig érvényben lévő Benes-dekrétumok ellen a Mi Hazánk

Kemény János

Több száz beadvány érkezett a kötelező oltások ellen az Alkotmánybírósághoz

Faragó Dániel

Fehérorosz elnökválasztás – Sztrájkolnak az üzemekben, tüntetnek a munkások

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben