19.4 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Meggyilkolt egy fiút, majd haláltáncot járva ünnepelt a 16 éves “fiatal”

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték Marvin Dyert, aki egy kelet-londoni buszjáraton gyilkolt meg egy 15 éves fiút.

A 16 éves “fiatal” egy Rambó késsel szúrta szíven áldozatát, majd többször a tüdejébe döfött, mert az – mint Dyan állította – “kigúnyolta őt Snapchaten”.

A tárgyaláson Dyer elmondta, a meggyilkolt fiú az interneten törpének nevezte. Ekkor elhatározta, hogy elégtételt vesz. Mikor az egyik barátja felhívta, és elárulta neki, áldozata melyik buszon ül, nem habozott, azonnal a legközelebbi megállóba sietett.

Felszállt a buszra, és megtámadta áldozatát. Többször megszúrta, majd egyszerűen leszállt és elsétált.

Pár perccel a késelés után egy térfigyelő kamera rögzítette, amint Dyer egy telefonhívást fogad egy barátjától, aki elmondta neki, a megtámadott fiú belehalt sérüléseibe.

Dyer ezt követően letette a telefont, és haláltáncot lejtett.

A “fiatal” ügyében a héten született ítélet. A bíró megállapította, Dyer előre eltervezte a gyilkosságot, kifejezetten azért szállt fel a buszra, mert ölni akart, éppen ezért indokoltnak tartja az életfogytiglani börtönbüntetést. Ennek ellenére a liberális jogrendnek hála ügyét 16 év múlva felülvizsgálják, és még az sem kizárt, hogy visszaengedik a társadalomba. Vagyis az állítólagos életfogytiglan valójában azt jelenti, hogy legkorábban 32 évesen szabadulhat.

(Mirror nyomán)

További híreink

Korrupció gyanúja miatt letartóztatták a NAV egyik felső vezetőjét

Irányi Dániel

Megfosztják szavazati joguktól az oltatlan képviselőket Lettországban

Faragó Dániel

“Magyarország a magyaroké”- videón Toroczkai első parlamenti felszólalása

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen