15.6 C
Budapest
2022. szeptember 25., vasárnap
Magyar Jelen
KiemeltSport

Megkéselte saját rokonát az Ajax támadója

A holland rendőrség letartóztatta az Ajax támadóját, Quincy Promest, akit azzal vádolnak, hogy egy késsel megsebesítette saját családtagját még júliusban – közölte a holland De Telegraaf.

Sajtóhírek szerint Quincy Promes júliusban szervezett egy családi összejövetelt saját cégének raktárában. A partin Promes “szóváltásba” keveredett egyik rokonával, akit a dulakodás során egy késsel súlyosan megsebesített. Arról egyenlőre nem áll rendelkezésünkre hiteles információ, hogy a megsebesített családtag milyen rokoni szállal kapcsolódik a válogatott támadóhoz.

Ugyan az eset még nyáron történt, a rendőrség csak egy hónappal ezelőtt kapott bejelentést, ezt követően kezdett el nyomozni, és a letartóztatás is csak december 13-án, vasárnap történt meg. A letartóztatás hivatalos indoka “súlyos testi sértésben való részvétel erős gyanúja”.

Promes a vasárnapi őrizetbe vétele után három napon keresztül börtönben lesz majd, de ha az összes vád bebizonyosodik ellene, akkor legalább négy év börtönbüntetésre számíthat. A “holland” játékos letartóztatásának tényét azóta a rendőrség is megerősítette.

Fotó: Getty Images

További híreink

Halálos fenyegetéseket kapott a Mi Hazánk elnökhelyettese

Faragó Dániel

Turizmus: a külföldi vendégek száma 99, a vendégéjszakák száma 98 százalékkal visszaesett

Kiss Albert

Javítóintézetbe küldte a bíróság a budai fiatalkorú rablókat

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben